VacatureAccountmanager

In heel Nederland

Belangrijke rol in energietransitie

Werken voor een grote internationale speler

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Speel een belangrijke rolin de energietransitie

Heb jij een enorme drive, ben je fanatiek en wil je deel uitmaken van de transitie naar nieuwe, duurzame energiebrandstoffen bij het meest duurzame energiemerk in Nederland?


Je gaat grote bedrijven in de transport- en infrasector actief adviseren over de invulling van duurzame brandstoffen en smeermiddelen voor de meest optimale prestaties.


Met jouw uitgebreide netwerk en overtuigingskracht weet je mensen aan je te verbinden en te enthousiasmeren!

Wat je kan verwachten:

Een belangrijke rol spelen binnen de energietransitie

Veel vrijheid en verantwoordelijkheid

Grote bedrijven als gesprekspartner

Wat je gaat doen

Jouw taken

Voor onze klanten vertegenwoordigt brandstof een groot deel van de bedrijfsvoering en totale kosten. Zij zoeken daarom een serieuze gesprekspartner als het om energietransitie gaat: jij!


Als vakexpert neem je ze mee in ons verhaal en weet je het concept van fossielvrije energie te verkopen. Dat is hard werken, maar wel voor een resultaat met veel impact. Je bent veel bezig met contacten leggen en relaties opbouwen, maar voert ook keiharde onderhandelingen met belangrijke beslissers.


Hoe zien je dagen eruit? Elke maandagochtend ben je om 9 uur aanwezig op Teams om te schakelen met je collega's en samen de week te starten. Daarna ben je zelf verantwoordelijk voor je planning, die bestaat uit prospects en klanten nabellen en natuurlijk voor een groot deel uit klantbezoeken. Met je auto van de zaak rijd je lekker van afspraak naar afspraak. Ook kom je regelmatig samen met je collega's om te sparren.

Nieuwe klanten contacten, enthousiasmeren én binnenhalen

Adviseren over mobiliteit, brandstof en ontwikkelingen

Onderhandelen voor de beste deal voor jou en jouw klant

Continu op de hoogte blijven van
de markt

>

>

>

>

Wat je krijgt

Je krijgt veel vrijheid en verantwoordelijkheid in het uitvoeren van je functie. Wij zorgen op onze beurt voor een auto, een fijn team om mee te werken en natuurlijk goede arbeidsvoorwaarden!

Een hele dynamische baan

De kans om impact te maken

Kleinschalig team met leuke collega's

Auto van de zaak

Goed geregelde arbeidsvoorwaarden

Goede pensioenvoorziening

WERKWEEK

PENSIOENVOORZIENING

AUTO VAN DE ZAAK

40 UUR

JA

JA

Wie we zoeken

Heb jij veel passie voor je werk, ben je ambitieus en herken jij je in onderstaande punten? Dan ben je geknipt voor deze functie.

Je legt makkelijk contact en straalt vertrouwen uit

Je bent een gesprekspartner van niveau

Je krijgt een kick van onderhandelen

Je bent gedreven en beschikt over veel discipline

Je bent in staat om een concept te verkopen

Pre: Je hebt een netwerk in Transport en/of Infra

Over ons

Gulf heeft een 100 jaar lange geschiedenis in de brandstof- en smeermiddelensector. Als specialist bieden wij in landen over de hele wereld duurzame producten en oplossingen die bijdragen aan een beter milieu. En we blijven ons ontwikkelen! Als grote internationale organisatie hebben we niet alleen een duurzaamheidsambitie, maar ook de capaciteit en power om het waar te maken.


De ervaring, verantwoordelijkheid en professionaliteit van onze mensen vormen de stevige basis van onze organisatie. Gulf Nederland hoort dan wel bij een groot merk, maar je komt hier te werken in een kleinschalig team waar veel geschakeld wordt via korte lijntjes. Ook doen we twee á drie keer per jaar een teamuitje.

Dit zijn jouw voordelen

BELANGRIJKE ROL IN DE ENERGIETRANSITIE

Je maakt onderdeel uit van een ambitieuze, internationale organisatie waar geen uitdaging te groot is en je met jouw functie écht impact kunt maken op de energietransitie.


VEEL VRIJHEID IN JE WERK
Je kunt rekenen op veel vrijheid in je werk. Je agenda zal voor een groot deel met klantbezoeken en belafspraken gevuld zijn en het staat je vrij om je eigen planning daarin aan te houden.

ARBEIDSVOORWAARDEN GOED GEREGELD
Om de arbeidsvoorwaarden hoef je je bij ons geen zorgen te maken. We regelen een pensioenvoorziening, een passend salaris en natuurlijk een auto van de zaak.

"Als sparringpartner aan tafel met serieuze bedrijven"

De brandstofmarkt is steeds in beweging. Je moet scherp zijn, altijd up to date zijn en echt meerwaarde bieden om met hen de beste deal te maken. Ik help bedrijven de transitie te maken naar nieuwe, duurzame energiebrandstoffen. En dat ik dat dan doe bij het meest duurzame energiemerk in Nederland is natuurlijk supergaaf.

Jorick - Verkoop bij Gulf Nederland

Ik heb interesse

Vul hieronder je gegevens in en start de beste carrière van je leven.

Leuk dat je interesse hebt! 

Na je aanmelding neem ik snel contact met je op.

Hans Debets / Directeur P&O Gulf Nederland